Chao Cipolletti, hola Bariloche!

Nu lämnar vi Cipolletti och åker söderut till Bariloche, där vi kommer att tillbringa två nätter och sedan åka över Anderna till Chile. Vi åker buss med Via Bariloche, cache cama den här gången. Superbekvämt för 1 130 Ars, som motsvarar ca 280 Sek. Resan tar 7 timmar och vi har bokat ett hotell i Bariloche som ligger 2,4 km från bussterminalen, så vi kommer att åka taxi dit.
Det är trettio år sen jag var här och turnerade med barnteaterföreställningen Sagan om den vita koltrasten. Som namnet antyder, handlade pjäsen om hur omgivningen påverkar vår identitetsbildning och hur vi uppfattar oss själva utifrån normen. 30 år har gått , men temat är lika aktuell nu som då. Då var jag ung och hade precis träffat Nacho. Det var faktiskt efter turnén som han kom till Buenos Aires, där vi gifte oss för första gången (ja, vi har gift oss två gånger. Den senaste 2011). Nu lämnar vi Cipolletti tillsammans, mot nya äventyr.

Estamos dejando Cipolletti, Camino a Bariloche. Estuve acá hace más de treinta años, cuando vinimos de gira con una obra para chiques, La historia del mirlo blanco. Como el nombre indica, la historia se trata de temas de identidad y de cómo encontrarse haciendo caso omiso de las normas impuestas.

En esa época eramos aún jóvenes y estábamos a punto de casarnos por primera vez (sí, nos casamos dos veces) en Buenos Aires. Y hoy, acá estamos, juntos y camino a Bariloche.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *