Tredje dagen i CDMX- Ciudad de México

Alltså, den här staden är helt otrolig. Det finns över 150 museum och det ena är bättre än det andra! Teater, musik, litteraturevenemang, dans, du hittar ALLT , överallt och hela tiden.

Idag var vi på en Rubinsteinkoncert för piano på Amfiteater Simon Bolivar. Scenens fond utgörs av Diego Riveras allra första muralmålnig. Bara det!!

Sen ville vi besöka El Palacio de Bellas Artes, en av stans vackraste byggnader och med en imponerande konstsamling. Tyvärr blev jag arg på hur folk behandlades när vi skulle hämta ut våra gratisbiljetter (entrén är fri på söndagar) och vägrade att gå in. Jag kan nu erkänna att jag ångrar det och jag kommer att betala min entrébiljett och besöka stället. Något annat vore dårskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *